Afdankertjes


Stik Belgique! We vieren de Belgische patroon-ontwerpers! Eentje die hier in ieder geval vaak terug komt (ook zonder Stik Belgique) is Zonen 09. Alleen maar terecht dus dat de patronen van Sharon de spits afbijten!


Het is echt een geluk dat er hier twee zonen in huis zijn. Niet alleen omdat je dan met de heerlijke Zonen 09 patronen aan de slag kan, maar ook omdat kleren kunnen doorgegeven worden, en soms ook naaisels...


De Rocco die je hier ziet werd voor de jongste zoon geknipt uit de restjes van een Ole van de oudste, die vorig jaar werd gemaakt voor Stik Belgique.


Ik ging voor de Rocco met buidelzak, maar liet de drukknopen weg wegens zekerheid dat die toch nooit zouden gebruikt worden. De zoon is blij met zijn handen-tegen-elkaar-zak!


Ik dubbelde het voorpand volledig, omdat ik bang was dat er anders een 'lijn' zou te zien zijn in het voorpand na strijken of zo.


De Cisse is een ander verhaal... hij werd zo'n drie jaar geleden voor de oudste zoon geknipt, een jaar later ineen genaaid op de tailleboord na, bleek toen te klein, en bleef dan twee jaar liggen. Nu past de jongste zoon erin, dus werd hij afgewerkt. En kijk eens naar die zakjes, echt blij word ik daar van!


Hij mag er van mij zo mee naar een feest, ik ga proberen (proberen) om deze outfit een beetje deftig te houden. Alleen voor de foto's mocht hij zich laten gaan op het lokale skateveldje.


Korte samenvatting: lang leve mijn zonen, lang leve deze outfit, lang leve Stik Belgique en lang leve Zonen 09!


Een reactie is altijd fijn

-TNOC-

Patroon trui // Rocco // Zonen 09 // Maat 116
Patroon broek // Cisse // Zonen 09 // Maat 110
Stof trui // De Stoffenkamer // Overschot van deze Ole

Wil je nog wat meer Belgische inspiratie? Kijk snel hier!
FlaflinkoJust DelphineGirls in UniformNaaisdrovjeNathalie’s NaaiselsThe Needle of ChoiceWoohoo by DavinaGezien bij JustineSkwadraatliveLarthPlus 2 is 5!Miss PixieWilwarinCoutureJongens tochMade for InkaAdivastyle

Reacties

 1. Ik doe mee met de "lang leves". Oh. En doe evengoed een schietgebedje voor dat 'proberen deftig te houden' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige sweater en supermooie combinatie! Als jongensmama kan je toch alleen maar blij zijn dat de patronen van Zonen09 er zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, zo herkenbaar. Al zijn het hier dochters, die hun outfits niet kunnen proper houden. Gelukkig bestaat er nog zo iets als de wasmachine. Uwe zoon staat alvast geweldig in zijn stoere outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke combinatie en super als een te klein kledingstuk herbruikt kan worden voor de volgende

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh die trui is wel mooi. Handig als je iets op voorhand hebt geknipt en dat het voor de ene te klein is en voor de andere pst het nu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie combi van stofjes! Ik ging ook voor een Zonen09 naaisels. Fijn dat de broek toch nog z'n bestemming kreeg en die trui ziet eruit om in te wonen 🖤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. T blijven toppertjes de patronen van Zonen09. En afdankertjes, die titel doet je naaisels geen eer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe mooi! Hier zou het er ook eentje worden zonder drukknoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi!
  Ik zou Sep het meteen ook aandoen en PROBEREN het in ere te houden

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten