Bananas!


Elke collectie denk ik: dat kan nu toch niet zijn dat ze volgende keer weer een mooie collectie kunnen maken? Beter dan dit kan niet! En toch zijn er elke collectie weer een paar die ik per sé wil verwerken. SYAS release is altijd een klein feestje!


Ik was meteen zot van de banana palms en de go bananas. Echt iets voor mijn jongens. De jongste had weinig overtuiging nodig, en ging meteen akkoord met een trui en een short. Enter Rocco.Ik maakte al maat 122S, het is een beetje 'op de groei' maar ik vind dat niet erg.


Voor de jongste zoon neem ik bij de Rocco broek steeds wat 'toegift' weg aan het kruis, anders wordt het té baggy voor hem. Op deze manier vind ik het prima. Ik had zijn benen vrij lang ingeschat, want ik heb zeker 6 cm verkort, en het is nog een beetje aan de lange kant.


Maar dat zal hem niet deren. Hij is helemaal into voetballen onder impuls van de oudste - hij kan alleen écht niet tegen zijn verlies...


De trui probeerde ik deze keer nog eens 'properkes' af te werken, met een biesje binnenin. Geslaagd, maar omdat het biesje ook french terry is, wordt het nu wel wat dik aan de hals. 


Maar: geen kriebelboorden, geen omhoog piepende labels (want ook die zitten erin!) en een duidelijke achterkant zodat de trui zélf kan aangedaan worden.


Alleen maar winnaars hier dus!

Een reactie is altijd fijn

-TNOC-

Patroon broek en trui // Rocco // Zonen09 // maat 122S
Stof broek // Banana palms // SYAS // Huis van Katoen
Stof trui // Go bananas // SYAS // Huis van Katoen

Reacties

  1. Dat plakkertje aan dat vingertje .... smelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof! Ik kocht de 'go bananas' ook, samen met de gorillas. Heb nog ergens een bananenstofje liggen om de eerste mee te combineren :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten