Kleine broer

Ik maakte op nieuwjaarsdag 2018 een Rocco voor mijn kleine broer, die dezelfde dag nog werd afgegeven als cadeautje. Vorige week kreeg ik hem, met trui, voor de lens van mijn fototoestel!

Het recept is eenvoudig, en meermaals beproefd: Rocco patroon, heerlijke stof, klaar!


Deze stof werd mee gekozen door de oudste zoon, op voorwaarde dat hij er ook een trui uit kreeg, en zo geschiedde. Hier combineerde ik met licht grijs, wat (wat mij betreft) mooi uit komt. De stof voor de trui kwam van Het Machien, dat ondertussen helaas zijn deuren sloot.


Ik zette er nog een print op met een kleine inside joke (mijn broers en ik weten wat NVJ betekent ;-) ). Zowel de boordstof als de flockfolie komen uit mijn voorraad, #usewhatyouhave.
Op die manier past het ook mooi binnen het thema van LS2gether, namelijk 'trek de buikriem aan'. Ik ben wel bijna een week te laat met deze post, maar toch.


'Trek de buikriem aan' betekent voor mij dit jaar: de stof gebruiken die in mijn kast ligt. Ik merk nu al dat ik een tegenprestatie probeer te doen door meer patronen aan te kopen, maar ik ga proberen om me in te houden, en ook die pas te kopen op het moment dat ik ze ga gebruiken.


Intussen kan mijn kleine broer (maar ook dat is relatief, zoals je hieronder kan zien, ik ben 1m82) genieten van zijn Rocco, zonder dat ik aan zijn oren sta te zeuren voor een foto!


Een reactie is altijd fijn

-TNOC-

Stof // Het Machien

Reacties

Een reactie posten