Een gouden randje


Ik werd voor de eerste keer meter! Ik wist al van tevoren dat het een meisje zou worden, dus zocht ik stofjes in de rozere sferen om een welkom-in-onze-familie-kadootje te maken. Ik weet dat de mama van mijn superschattige metekindje en ikzelf een andere smaak hebben op gebied van kleuren en kleren, dus probeerde ik me zo goed mogelijk in haar te verplaatsen.


Ik kwam uit bij dit zachtroze katoentje met gouden bolletjes, bling maar delicaat. Voor de voering gebruikte ik een effen roze tricootje op aanraden van Sophie van Het Machien, en dat was een goeie keuze. Het past er perfect bij en lekker zacht.


Het gaat voor alle duidelijkheid om een slaapzakje. Ik gebruikte nog eens de slaapzak uit Zo geknipt 2, maar ging dit keer voor de kleinste maat. Deze schat is een zomerbaby, dus luchtige slaapzakjes zijn dan ideaal.


Ik voorzag een extra beetje bling met een gouden paspel tussen de voorpanden, en gouden kamsnaps.


Voor het eerst sinds heel lang naaide ik een keergat dicht met de hand. Ik vind dat een vreselijk werkje, maar voor mijn metekindje moet het perfect zijn!


Toen het af was vond ik het wel héél klein (hier prachtig gemodelleerd door een pop), dus ik hoop dat het gebruikt zal kunnen worden. In extremis kan het altijd dienen als poppenslaapzakje.


Welterusten, kleine schat!


Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Stof // Rico design // Den depot
Patroon // Zachte nacht // Zo geknipt 2

Reacties

 1. Misschien hebben jullie dan wel niet dezelfde smaak, maar je kan er toch niet omheen dat dit een prachtstuk is! Daar gaat dat kleine meisje (en haar mama natuurlijk) veel plezier aan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In zo'n zoet slaapzakje zal ze heerlijk dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Proficiat aan de meter!
  En nu weet ik ook weer dat er gouden kampsnaps bestaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet nog érg goed hoeveel tijd er in zo'n slaapzakje kruipt, dus dat is zowieso al een ongelooflijke hoop liefde, die je daar cadeau doet! Daarnaast is het - zelfs al is het niet helemaal jouw smaak - gewoon een ongelooflijk mooi slaapzakje... dat kind gaat slapen als een roos, wedden? x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Daar zal het metekind (en vooral de mama) ook wel zeer blij mee zijn. Prachtig. En inderdaad, voor een cadeautje kan je zo net wel die extra finishing touch toevoegen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten