Nachtelijke avonturenAl geruime tijd zat deze combinatie in mijn hoofd, al enkele weken is het allemaal genaaid. Alleen de finishing touch kwam gisteren nog. Ik had gepland om het opschrift in het wit te doen, de zoon wilde persé geel. Uiteindelijk vind ik het wel beter zo, want het Batman-teken is ook geel, toch?


In eerste instantie was het plan een shortama, met gewone zwarte t-shirt. Die waren dan ook als eersten klaar.


Voor beiden werd favoriet pyjama patroon Wolf nogmaals boven gehaald. Ik tekende al een maat 134, dan kan het nog even mee. Simpel, rechttoe rechtaan.


De tekst van het t-shirt had ik al eerder gezien. Ik speelde wat met de cameo, zocht de juiste lettertypes, en stelde samen. Ik ben er tevreden over :-). De gele tekst is zo fel tegen het zwart dat het een beetje reflecteert in de lens!


Toen grote broer een keertje meekeek over mijn schouder bij het lezen van blogs, merkte hij op dat er vaak t-shirts zonder mouwen verschenen. Hij had het over het Van Katoen patroon, dat her en der terug de kop opsteekt. Of ik zoiets niet ook voor hem kon maken? Zo gezegd, zo gedaan. 


Ik tekende 134-140, voegde een centimeter toe voor- en achteraan, en 't is net goed. Het patroon is dan ook bedoeld als ondergoed, maar hier zal het als pyjama gedragen worden.


Nu heeft hij de keuze: short met t-shirt; of short met marcelleke. Nu ja, als het aan hem ligt, is het altijd het marcelleke, winter en zomer. Als het aan mij ligt, komt de t-shirt met tekst ook wat vaker uit de kast.


Een najaars-pyjama en een zomer-pyjama in één. Nu de winter versies nog!Patroon short + t-shirt // Wolf // Zonen 09
Patroon marcelleke // Van Katoen
Stof Batman // Pindanutjes
Zwarte tricot marcelleke // Den Depot
Zwarte tricot t-shirt // gerecyKleerd

Andere Wolf pyjama's van -TNOC-

Andere Wolf pyjama's van anderen

Andere Van katoentjes van anderen

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

 1. Zo super schoon! Dat kan niet anders dan dat de zoon daarin heerlijk gaat slapen! 💙 Ik heb het stofje hier ook nog liggen, ook voor een Wolfje, maar in de omgekeerde kleuren! 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 2. supercool hoor! ga ik onthouden voor mijn batman fans ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool zeg! Wat zal je zoon lekker slapen hierin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tekst is geweldig!!! Hopelijk stoere dromen met deze pyjama

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke pyjama. De tekst past ef super bij in het geel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Je doet superleuke dingen met de cameo.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten