De kast van grote broer

Nu het nieuwe schooljaar begonnen is en - of we dat nu willen of niet - de winter stilletjes aan dichterbij sluipt, was een grondige analyse van de kleerkast van grote broer nodig. Wat hebben we geleerd? Hij heeft nog genoeg gewone t-shirts, nog een acceptabel aantal truien, en een bedroevend aantal lange broeken dat nog past. Tijd voor actie, dus, lange broeken zullen het zijn!


Eén van mijn favoriete Zonen 09 patronen werd nog maar eens boven gehaald (al zijn ze dat stiekem allemaal ;-) ) en er werd een Cisse geknipt, maat 122 al, alsjeblieft. Met een heleboel prulletjes links en rechts. Links werd de achterkant van de voorzak volledig grijs, rechts werd een boordje aangezet. Ik speelde vals, want het zijn niet echt twee zakken, het lijkt alleen maar zo.Achteraan langs de ene kant een klein zakje met drukknop, aan de andere kant een echte achterzak met boordje.
Een nieuwe zwarte jeans broek zag het levenslicht - en belandde voorlopig toch nog onverrichter zake in de kast. Zoonlief doet voorlopig nog steeds enkel korte broeken aan (een kòrte broek, mama!), dus moet deze nog even wachten. Het was wel dolle pret tijdens de fotoshoot en ze werd volledig goed gekeurd!Patroon: Cisse van Zonen 09
Stof: Den Depot

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

 1. wat een knap exemplaar ! de details maken het plaatje helemaal compleet !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat je me net overtuigd hebt om het patroon te bestellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, dat ziet er echt zalig uit om te dragen en idd ook om te naaien.
  Leuk, echt toppie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke broek! Ik bestelde het patroon ook, en kijk er al naar uit om er een voor Ernestje te naaien - ik moet nog aan de kleinste maat beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er mij een super stofje uit! En uiteraard schitterend patroon ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die broek kan tegen een stootje! Toffe details, dat maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ongelooflijk fijn om te zien hoe vaak je Zonen 09 patronen gebruikt. Dank je wel! X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten