Sunshine award

Een hele tijd geleden al - in 2014 nog - werd ik genomineerd voor een Sunshine award … en ik deed er tot nog toe niks mee … shame on me

Ik werd genomineerd door Miss Wobie, en ik wil toch nog even zeggen dat ik dat enorm apprecieer! Het is gewoon effe zoals dat soms in ieder huishouden wel eens gaat… Zoon 1 naar school, zoon 2 naar de crèche sinds januari en mama op hetzelfde moment terug aan het werk, dat brengt af en toe hectische situaties met zich mee, en een uitgeputte mama (en papa ook ;-) ). De weinige tijd die ik had, spendeerde ik dus bij voorkeur aan de kindjes of aan naaien, en niet aan de computer!

Soit, genoeg excuses, ik ga meteen werk maken van die nominatie, en ik ga ook meteen mijn best doen om deze blog terug wat levendiger te maken!

Hier zijn de regels:

- Post het logo van de award (er blijken er meerdere te circuleren, dus ik nam deze)
Ziehier:
- Link naar de blogger die jou genomineerd heeft

Dat was dus Miss Wobie :-)


- Deel 7 willekeurige weetjes over jezelf

Okee, hier gaan we:
1) Ik ben dol op tennis en volleyball, maar door een (kleine) hernia mag ik dat voorlopig niet. Het kriebelt wel terug heel erg, dus ik hoop dat ik binnenkort weer mag sporten!

2) Als het op naaien aankomt, ben ik van het type "luie naaister". Ik teken mijn patronen op karton, met naadwaarde bij, zodat ik gewoon moet overtrekken. Driegen heb ik nog nooit gedaan. Ik doe zoveel mogelijk in serie (eerst veel patronen tekenen, dan allemaal knippen en dan ineen zetten).

3) Tricot is fantastisch! Zeker sinds ik mijn overlock heb. Ik heb ook een tijdje mijn katoenen kleding rechtstreeks met de overlock gedaan, maar da's toch niet dat.

4) Ik probeer zoveel mogelijk vers te eten. Ik ben allergisch aan smaakversterkers, dus dat helpt wel in die keuze :-) .

5) Wij hebben een groentetuin, en dat vind ik zalig. Werken in die groentetuin, is de taak van mijn man. Maar de groentjes vers uit "den hof" halen, geweldig!

6) In een ver verleden is mijn creatieve reis begonnen met breien en haken. Bewijs daarvan zijn sommige van mijn eerste blogposts. Er staat nog veel meer op Ravelry. Ik heb ook nog een vrij grote wol-stash over daarvan. Ooit...

7) Ik zou graag betere foto's kunnen maken. Ik heb een vrij goede camera, maar ken er veel te weinig van, en da's zonde. Hopelijk binnenkort dus mooiere foto's hier te bewonderen.


- Nomineer vijf andere bloggers en link naar hen (in sommige andere regels staat 15 andere bloggers, maar dat lijkt me el echt heel veel). Ik hou het dus bij 5, maar ik zeg erbij dat het geen verplichting is! Om deze selectie te maken, heb ik eens goed moeten nadenken over de vele blogs in mijn Bloglovin feed.

Een eerste blog, is Khadetjes. Deze is helemaal geweldig, met een hele leuke persoonlijke stijl, altijd toffe down to earth blogposts, een echt plezier om te lezen.

Een tweede in dezelfde categorie, is Toertjes & Pateekes. Altijd super mooie creaties en gewoon al een top madam met al haar toertjes en pateekes in huis!

Ik ben een geweldige fan van With love by Eva. Hier haalde ik de inspiratie om mijn eerste omkeerbare kaptrui te maken, en vanaf toen was ik helemaal verkocht aan naaien. Waarvoor dank, dus :-)

Er komen ook altijd toffe naaisels vanonder het machine van Proud. De naaisels zijn meestal voor haarzelf of voor de zoon, dingen waar ik dus wel wat mee kan! Top blog.

Nog eentje met mooie naaisels - u herkent vast het thema ondertussen - is huisje boompje boefjes. Zoals de titel doet vermoeden, zijn ook hier jongens naaisels te vinden, en van de mooie soort!


- Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn.

Nu ga ik deze mensen iets laten weten en hopen dat ze het appreciëren en dat ze niet - zoals ik zelf - vier maanden wachten om 'm door te geven ;-)


Voilà, dat was wat ik wilde vertellen. Veel plezier met de nominaties en tot "lees" op al die prachtige blogs die er zijn.

-TNOC-

Reacties

  1. Wat leuk, dank voor je nominatie, altijd een eer! De Sunshine Award kende ik nog niet, maar zo te lezen is deze vergelijkbaar met de Liebster Award. Ik heb deze vorig jaar al een keer gekregen, dus ik sla deze voor nu over op mijn blog, maar als je nieuwsgierig bent naar wat meer feitjes, hier is mijn post van toen: http://www.huisjeboompjeboefjes.com/2014/04/liebster-award.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bloosbloos, dat ik je naaiinspiratie was! Dankjewel! Ik zal eens nadenken wat ik over mezelf kwijt wil aan de wereld ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten