Eindelijk feest!

De titel van deze post, dat moet de eerste gedachte geweest zijn die door het hoofdje van mijn zoon ging vorig weekend. Hij heeft zo lang moeten wachten op zijn verjaardag! Maar nu was het eindelijk zover.

The title of this post must have been the first thought of my son last weekend. He had to wait so long for his birthday! But finally, the day had come.

De uitnodigingen (met voetbal, uiteraard, mama, kan jij dat maken? Poging aardig gelukt!) waren bij de betrokkenen geraakt:

The invitations (with soccer ball, off course, mom, can you make that? Nice try I must say!) had reached the invitees:


Deze schitterende onderleggers zijn geen zelfmaak, maar wel zelfmaak van Het Feesthuis, neem zeker eens een kijkje!

These beautiful paper layers are not self-made by me, but by Het Feesthuis, do pop by for a peek!


De slaatjes, de cake en de taart zijn wel van eigen makelij!

The salads, cake and pie, on the other hand, are homemade!
Op zo'n feest mogen geen kaarsjes ontbreken natuurlijk :-).

On a party like this, candles cannot be missed off course :-).


Onze kleine grote man was super blij met zijn feest en met alle aandacht en cadeautjes die hij gekregen heeft! Het was een super dag voor ons allemaal.

Our little big guy was super happy with his party and all the attention and gifts he received! It was a great day for us all.

De dag na het mega-verjaardagsfeest, was er een communiefeest voor mijn nichtje. Ik heb me volledig laten gaan en een hele collectie doosjes gemaakt met mijn goede vriend de Cameo om cadeautjes in te verpakken. Ze vielen in de smaak!

The day after the mega-birthday party, there was a party for my cousin. I let myself go and made a bunch of boxes with my good friend Cameo to pack gifts. They were liked!
En na zo'n druk weekend, mocht een me-dagje niet ontbreken in de stralende zon (enfin ja, in mijn geval, veilig en wel onder de parasol). Ook een beetje feest voor mij!

And after such a busy weekend, a me-day in the bright sunshine was a necessity (well, safe and sound in the shade of the umbrella in my case). A little party for myself!-TNOC-

Reacties

  1. Super die voetballerskaart.
    En lees ik dat goed heb je die verpakking ook gemaakt op z'n cameo?Waw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je van die doosjes patronen?Er zitten wel leuke tussen en ik heb volgend jaar een vormeling,daar zouden zo van die doosje nog van pas kunnen komen om af te geven aan familie bij het feest.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten