Cactussen voor Bloggers for Life


Ik presenteer: de trui die je kan winnen! Meer bepaald, de trui die je kan winnen in een maatje 74-128, met opties voor de kleur van de mouwen!


Dat zit zo. Sarah en Annelies vroegen me een tijd geleden of ik iets wilde naaien om te veilen voor Bloggers for Life. Ik heb niet moeten nadenken, en zei volmondig ja. Vorig jaar naaide ik mee voor het Berrefonds, dit jaar werd er al door velen genaaid voor de kinderoncologie van het UZ Gent.


De opbrengst van de veiling gaat integraal naar vzw Altijd Vrouw, een vzw die vrouwen ondersteunt tijdens een kankerbehandeling. Wat de vzw precies doet, wordt u haarfijn uitgelegd bij Annelies. Dat alle steun welkom is, staat buiten kijf.


Wat je kan doen om te helpen, is lotjes kopen. Voor twee euro koop je er eentje, en je koopt er uiteraard zoveel je zelf wil. Meer lotjes is meer kans om als gelukkige winnaar uit de bus te komen! 


Hier is dus deze week een trui in de aanbieding. Een cactus trui, met effen mouwen. De cactus stof is een heerlijk zachte sweater stof, zwart met oker cactussen op. De mouwen zijn effen in zwart of oker, aan jou de keuze. Ook de maat kan je zelf kiezen, tussen 74 en 128. Ik gebruik het Billie patroon  van Zonen09 hiervoor.
Voetnoot in verband met de maten: officieel begint het Billie patroon bij maat 80, maar omdat ik het hier gebruik als sweater en niet als shirt, neem ik een grotere maat. Op die manier komt het perfect overeen met de confectiemaat van aangekochte truien.


Ter illustratie maakte ik voor beide zonen een Billie cactus trui. De jongste zoon heeft confectiemaat 98, de oudste heeft maat 128. Ik heb erg lang getwijfeld over wat ik nu precies ging maken, maar nu ik besef hoe weinig deze truien de binnenkant van de kast te zien krijgen, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Deze truien zijn stoer en schattig tegelijk, kunnen prima voor jongens, maar ook voor hippe meiden, ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, speel-proof, en volledig goedgekeurd door de zonen.

  

Als je kans wil maken op een trui-op-maat-met-mouwkleur-naar-keuze, doe je het volgende:
- Vul het formulier onderaan volledig in
- Schrijf het juiste bedrag (aantal lotjes x 2 euro) over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 met vermelding van 25 - naam - voornaam - aantal lotjes. 25 is het nummer dat mijn stuk kreeg - je naam om te vergelijken met het formulier - aantal lotjes om de overschrijving te controleren.
- Kom op 18 december hier of op de Facebook pagina kijken om te weten wie er won!
- Lees alle kleine lettertjes onderaan deze blogpost nog eens na.


Vind je deze niet helemaal je ding? Wil je liever iets voor jezelf, of voor een meisje-meisje? Heb je meer zin in kadootjesgerief? Geen nood! Dezelfde procedure geldt om te bieden op één van de andere prachtige stuks van deze week, ontdek ze door onder het overzicht door te klikken naar de betreffende blogs!Laat die lotjes maar komen, dan wordt dit stapeltje stof misschien wel een trui voor jou!
De kleine lettertjes:
• Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
• Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
• Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
•Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven, voor de andere stukken op de blogs van mijn collega's.)
• Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
• De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
• Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
• Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.

• De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.

Stof // Stoffenstraat
Patroon // Billie // Zonen09

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-
SaveSaveSaveSave

Reacties

  1. Spannend, ik heb lotjes gekocht en nu afwachten hé :-)
    zus 3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hetzelfde khadetjesexemplaar ziet inderdaad ook nauwelijks de binnenkant van de kast, volgens mij zit je er boink op! Fijn dat je mee naaide ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten