Moeten er nog truien zijn?

Nee, eigenlijk niet! Maar ik maak zo graag Rocco's, en er liggen nog zo'n mooie french terry en jogging stoffen in mijn kast, dat ik af en toe wel truien mo├ęt maken, versta je? Ik wist wel dat je 't ging verstaan. Ook al heb ik voor 2 van deze 3 de stof nieuw gekocht (oeps...)

Rocco 1: een dino trui voor de jongste. Hij vraagt er al zo lang achter, maar ik vind de dino stoffen meestal te kinderachtig. Deze daarentegen vond ik meteen geweldig, dus werd hij mee gepakt. Ik vond hem bij Soldeur, toen we daar in de buurt op naaiweekend waren. Ik heb het beschaafd gehouden qua stoffenhoeveelheid, beloofd!


Ik maakte er nog eens eentje met een buidelzak. Voor de achterkant van de zak gebruikte ik een restje van mijn Metta broek.


Rocco 2: eentje uit de nieuwste See You At Six collectie, eentje die meteen mijn naam riep: bergen! Ik vind dit echt een top print, subtiel, stoere kleuren, echt iets voor mijn oudste. Hij was gelukkig ook meteen overtuigd.


Ook deze Rocco kreeg een buidelzak, dit keer afgewerkt met zwarte boordstof van See You At Six.


Rocco 3: hero! De jongste waant zich soms een superheld, rennend door het huis met zijn zwaarden om iedereen te beschremen, door de tuin met zijn Nerf om boeven op afstand te houden, en recent met zijn skateboard! Hij ging in de leer bij mijn man, en het lukt hem zowaar om een ollie tot een goed einde te brengen! De blik in zijn ogen dan is goud waard.


De afwerking gebeurde ook hier met zwarte SYAS boordstof.


Voila, de kleerkasten zijn weer wat meer gevuld, de stoffenkast is weer wat meer leeg (al denk ik niet dat de totaalbalans dat ook al zegt :-) ).

Een reactie is altijd fijn.

-TNOC-

Patroon // Rocco // Zonen 09 // maat 122S en maat 146
Stof 1 // Soldeur
Stof 2 // See You At Six // Huis van Katoen
Stof 3 // Swafing // De Stoffenstraat

Reacties