Driehoeksverhouding


Rocco is momenteel een echte koploper in de kasten van mijn twee jongens. Vooral de sweater wordt hier zeer gesmaakt. De sweatpants ook begrijp me niet verkeerd, maar de echte casuals daarvan worden alleen thuis gedragen. Zoals deze.


Ik ging nog eens voor een geheel, de jongste komt er volgens mij nog net mee weg. Ik liet me gaan bij het inslaan van deze stof, en maakte ook een sweatpants voor de oudste. Alhoewel die perfect zit en heerlijk comfy is, vind ik die écht wel alleen voor thuis. De oudste krijgt vanaf nu zo geen speelse printjes meer, ik vind het gewoon niet meer mooi, herkent iemand dat?


Maar soit, de jongste kan het voorlopig nog af, vind ik. Hij vindt het zelf ook helemaal geweldig om in één geheel te zijn. Net zoals zijn gele outfit, vindt hij de driehoeken ook de max!


De sweater alleen wordt wel meer gedragen, en gaat gewoon mee naar school, op familiebezoek, op uitstap, overal! Ik vind het echt een tofke.


Ik maakte een easy peasy simpele Rocco, en ben een gelukkig mens.


-TNOC-

Een reactie is altijd fijn

Patroon // Rocco // Zonen 09 // Maat 104
Stof // Joyfits.nl


Reacties

 1. Een hele leuke set. Hij komt er inderdaad nog mee weg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! En ook perfect voor een sportdag op school ofzo, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kei toffe set en een geweldig leuk stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supertof. Ik zie een print op de broeken voor mijn jongens ook niet meer zitten. En tegelijkertijd vind ik dat zo jammer omdat die broeken altijd zo gezellig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten