Ik ben een luipaard



Ik hoorde dat geel een modekleur was dit jaar, dus ik ging aan de slag!... Hah, totaal niet, hoor. Ik ben helemaal niet zo mee met de trends, maar toen ik deze trui aan had bij mijn oma op de koffie, wist zij me dat te vertellen!



Nee, in werkelijkheid ging het zo. Ik zag dit prachtig luipaard stofje bij Georgette, en kocht het niet. Toen zag ik een oproep in de trand van: "enkel nog couponnen" en ik kocht toch. Een coupon dus, enter: niet genoeg stof voor een volledige trui.



Als per toeval lagen opeens deze coupon, samen met een restje Ensis-paars en een restje Zebre-roze op mijn naaitafel. Ik vond dat wel mooi passen zo! Ik puzzelde en puzzelde nogmaals, maar de mouwen konden geen luipaard zijn...


Ik viste een stukje okergele sweater op - bij de Stoffenstraat - en combineerde zo. 't Is een beetje jammer, maar ook wel minder druk, en dus een beetje meer mij. Alhoewel ik af en toe nog twijfelde bij de stof, voel ik me echt op mijn gemak in deze trui.



Ik heb altijd zo'n foto waarbij ik naar beneden kijk, dus die mocht hier ook niet ontbreken...


Ik maakte de hals met een halsboordje, ik heb dat gewoon liever. Foto's werden genomen, terwijl de foto-bombers op hun plaats werden gewezen :-) - hij was bellen voor mij aan het blazen -. Eind goed, al goed!


Stof Luipaard // Georgette // Albstoffe
Stof Paars // Stoffen Artevelde
Stof Roos // Het Machien
Stof Oker // De Stoffenstraat
Boordstof // Huis van katoen
Patroon // Fenna // La Maison Victor

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

Een reactie posten