Langverwacht


Ik ga beginnen met excuses. Excuses aan het adres van Fien van Staruur. Ik won deze prachtige stof namelijk bij haar. En ik won ze op 3 januari 2016. U leest het goed, 2016.


In augustus 2016 besliste ik dat het hoog tijd werd om me met deze prachtige stof aan een Ole te zetten, dat was de afspraak! Ik knipte dus lustig een maatje 98 en nam hem mee naar de Sewing Sunday. En daar stopt het verhaal alweer... Hij haalde de naaitafel niet, en bleef netjes geknipt liggen.


Dit jaar nam ik opnieuw een besluit: minder kopen, meer maken met wat ik heb, en begonnen projecten afwerken. Het lukt nog niet helemaal, but we're getting there. Vooraleer ik dus de schaar zette in een ander prachtig stofje voor een Ole voor de oudste zoon, moest deze onder de machine.


Ik begon eraan, ondanks het feit dat het zondagavond was, en nog dezelfde avond was hij af! Echt waar, zo'n zonde dat ik een heel jaar wachtte om hem ineen te zetten. Gelukkig knipte ik vorig jaar erg ruim (het was de eerste Ole voor de jongste zoon) en past hij nu nog.


Ik deed helemaal copy-paste van Staruur, en werkte de kraag en de binnenkant af met grijs. Ik gebruikte een french terry uit de voorraad van bij De Stoffenstraat. Ik maakte een zichtbare sluiting met drukknopen, die zowel langs buiten als langs binnen er goed bij passen.
Ik ben super content! In de periode dat hij hier op de tafel lag te wachten om gefotografeerd te worden (ah ja, dat moet ook nog gebeuren!) zijn er al veel complimentjes over gegeven.


Top patroon, top combinatie ingefluisterd door Staruur :-)


Patroon // Ole // Zonen 09
Stof buiten // Staruur
Stof binnen // french terry // Stoffenstraat

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

 1. Ik ben fan! Ik herken dat tikkeltje uitstelgedrag ook wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En altijd tof om eens een 'ander' stofje te zien, zo eentje dat ik nog niet zag passeren ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow echt leuk! En gelukkig dat hij nog past seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk stofje en zo mooi gecombineerd met grijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh wat een geluk dat hij nog past want hij is zooooo mooi! hartjes voor die kleurencombinatie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten