Roze Rozy


Toen ik Rozy zag bij K-bas, was ik meteen wild enthousiast. Op één avond had ik alles besteld wat ik nodig had, inclusief mijn eerste lapje kurkleer. In het oudroze dan nog wel, ik ben de laatste tijd gek op die kleur. Vrijdag patroon geprint, maandag benodigdheden in huis, dinsdag geknipt, vrijdag mee op weekend en als eerste afgewerkt stuk gepresenteerd!


Zo klinkt het simpel, maar dat was het niet helemaal. Na het printen van het patroon bestudeerde ik veel afgewerkte exemplaren online om uit te vissen hoe dat nu zat met die binennstofjes. Ik wilde namelijk met verschillende stofjes werken, en wilde dat die goed zouden uitkomen. Alleen al daarmee ben ik een drietal uren zoet geweest ;-).


Ik wist meteen welke combinatie ik wilde. Alhoewel mijn man er niet zot van was, deed ik toch mijn ding. En ik ben zo blij met mijn keuze! Tijdens het weekend is het wel weer duidelijk geworden dat ik soms een iets meer eclectische kleurkeuze heb dan anderen, maar ik vind het mooi!


In elkaar naaien ging vrij vlot, pas op het einde kreeg ik een kleine paniekaanval. Ik moest een gat maken in mijn prachtige Rozy! Een gat! Met weinig speling dan nog. Ik nam een heel scherp mesje (dat ik gelukkig last minute in mijn naaikoffer had gedropt) en sneed voorzichtig beetje bij beetje de stof weg. Passen. Nog eens snijden. Nog eens passen (dit scenario x 10 of zo) en toen was het goed. Oef!


Mijn Rozy werd meteen in gebruik genomen, mijn oud exemplaar verdween in de vuilbak.


Ik kreeg al een paar keer de opmerking dat ik deze ook perfect als clutch kan gebruiken en dat is eigenlijk wel helemaal waar! Wie weet voor een volgende?

Patroon // Rozy // Serial bag makers
Kurkleer en toebehoren // k-bas
Binnenstof vogels // Babarum
Binnenstof grijs // Julija's shop

-TNOC-

Reacties

Een reactie posten