Fabric launch Zonen 09

Meestal word ik niet zo blij van wasgoed, behalve als het gaat om nieuwe stofjes. En al helemaal als het gaat om de prachtige nieuwe stofjes van de hand van de fantastische Sharon van Zonen 09. Ik was één van de lucky few die op haar feest voor de lancering van de nieuwe stoffenlijn en het nieuw patroon mocht aanwezig zijn. En een feest, dat was het inderdaad, dames (en heren)!

Heerlijke taarten van BakaBarGent (echt, lekkere chocoladetaarten, vruchtentaarten, tiramisu, kleine gebakjes, shortbread (dat was super lang geleden, zalig shortbread!) en ga zo maar door), zalig buiten zitten, zalig binnen drinken, heerlijk tetteren, veel nieuwe mensen ontmoeten, jaloers zijn op de gelukkigen die een sjaal wonnen van Wolvis of een prachtige lederen handtas, of een cadeaubon van StAen! Maar vooral gewoon genieten.

Dat nieuwe patroon is dus helemaal super geweldig! Het wordt nog even wachten, want het zal pas effectief te koop zijn ergens in de zomer, maar dat staat nu al met stip op nummer één om de volgende aankoop te worden. Een pyjama, met korte of lange mouwen, korte of lange broekspijpen, in één of twee delen, en met of zonder cape, I kid you not. De voorbeelden die er hingen waren één voor één prachtig. Ik kon me dan ook niet inhouden toen er stofjes verkocht werden. 's Avonds zaten ze al in mijn wasmachine (netjes op 30°C, zoals Sharon had aanbevolen) en vanochtend hingen ze al op mijn wasdraad te wapperen in de zonEr was geen zon, dus even later heb ik ze er weer moeten afhalen. De katoentjes zijn gewoon binnen verder gedroogd, de tricots heb ik in de droogkast gezwierd omdat ik weet dat ik, eens gemaakt, toch alle tricot in de droogkast zwier en guess what, ze zien er nog steeds super uit!

En dan nu: foto's van al dat moois! Met klein excuus dat het om foto's van aan de waslijn gaat, dus ongestreken ;-)

Om deze twee katoentjes ben ik op het allerlaatste moment nog terug binnen gegaan, en dit worden twee Theo's, met hoekjes en contrastjes waar die ook maar kunnen zitten.Deze super prachtige, zachte, muntgroen tricot wordt een Charlie voor de kleinste zoon en een Leather Sweater voor de grootste.


En deze beautie bewees weer maar eens dat ik soms een andere smaak heb dan anderen, want ik was meteen verkocht, terwijl die het langste bleef liggen. Zalig groen (erwten groen, bewijst de foto :-) ) met kleine kevertjes in wit en pletrol. Deze wordt een Wolf, helemaal zoals Sharon hem zelf ook maakte. Gaat dat zien, want hier zal het nog even duren, minstens tot het patroon gepubliceerd is!


Ha, en nu nog nagenieten en gewoon kijken naar al dat moois, want er liggen nog veel WIPs (Work In Progress) op mij te wachten.

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

  1. Leuk om je gisteren te ontmoeten! Ik ben al benieuwd naar de creaties :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb net dezelfde gekocht, behalve het lichtblauwe katoentje dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog eens bedankt Joke voor je aanwezigheid toen en je fijne blogpost erover!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten