Cisse x 3

Op de vooravond van een event waar ik super hard naar uit kijk, nog maar eens een paar Cisses presenteren! De laatste nieuwe is een korte Cisse. Ik maakte dezelfde fout als hier, en vergat de tailleband uit de stof te knippen - ik doe nogal vaak aan knippen aan de lopende band. Een restje rode jeans stof deed de truc deze keer. Omdat de zakken bij de andere broeken (zie hieronder) te klein waren voor mijn zoon zijn handen, tekende ik die een beetje lager aan de zijnaad.
De pijpjes werden omgestikt, ik vind dat mooi bij deze stof :-). Deze broek komt heel vaak uit de kast, de zoon draagt ze enorm graag.


Ook voorzien van een nep-gulp en een labeltje.Eigenlijk werd deze korte broek gemaakt uit de rest van de stof van deze lange broek, die op haar beurt in de winter meer aan de poep dan in de kast doorbracht. Hier werd de tailleband niet vergeten (we zijn al een maat opgeschoven sinds de zomer!). De zakken zijn afgewerkt met wit paspel, een dubbele zak langs links.


Ongeveer op hetzelfde moment maakte ik ook deze. Ik vond het idee in het begin geweldig, maar eens afgwerkt, was de broek toch niet je-dat. De contrastkleur aan de zakken, die ook terug komt aan de rugpas, vind ik wel nog steeds tof. De broek werd denk ik maar één keer gedragen. Jammer van het werk.Nogmaals note-to-self: alleen stofjes kopen die je écht mooi vindt en die zéker tot een mooi eindresultaat zullen leiden. Dat komt morgen alvast volledig in orde!

Patroon voor alle broeken: Cisse van Zonen09
Stof: Stoffenspektakel

Een reactie is altijd fijn!

-TNOC-

Reacties

Een reactie posten